skola
izbornik
spacer
image
spacer
image
spacer
aeht image
spacer
icm
spacer
etwinning
 
 
Erasmus+ KA1
zoom
 
   
zoom
 
O projektu
 
 
Nastava 21. stoljeća

Našoj školi odobren je europski projekt Nastava 21. stoljeća u sklopu ERASMUS+ programa, kojem je cilj osuvremeniti nastavu i učiniti našu školu vidljivijom u zajednici u vrijednosti 19.000 EUR (http://bit.ly/2mWffyC). Unapređivanje kvalitete rukovođenja škole je jedan od prioriteta Europskog razvojnog plana naše ustanove. Uvođenjem inovativnih metoda i povećanjem IKT i jezičnih kompetencija, cilj je učenika staviti u središte učenja, poticati ga na kritičko razmišljanje, kreativnost, inovativnost, suradnju, primjenu znanja i poduzetništvo. Time će se postići i veća motiviranost učenika. Stečena znanja, vještina i kompetencija te rezultati mobilnosti bit će predstavljeni na Danima otvorenih vrata, Diseminacijskoj platformi za rezultate projekata programa Erasmus+, na web-stranici škole i u lokalnim medijima te na eTwinning grupi The 21st Century Classroom.

Osam nastavnika (jedan nastavnik hrvatskog jezika, dva nastavnika engleskog jezika, jedan nastavnik njemačkog jezika, jedan nastavnik povijesti, jedan nastavnik sociologije, politike i gospodarstva, jedan nastavnik matematike i jedan nastavnik ekonomske grupe predmeta) i stručni suradnik pedagog planiraju odlazak na devet mobilnosti (strukturirani tečajevi).

Nakon povratka s mobilnosti, sudionici će poboljšati kvalitetu svoje nastave te diseminirati stečena znanja, vještine i kompetencije u vlastitoj ustanovi, a zatim i na Županijskim stručnim vijećima (ŽSV) putem predavanja i radionica (upotreba IKT, primjena inovativnih metoda poučavanja - obrnuta učionica, projektno učenje, suradničko i kombinirano učenje, informatizacija nastave i poslovanja škole, poduzetništvo). Učenici će s izrađenim projektima sudjelovati na različitim natjecanjima (LiDraNo, filmska i radijska natjecanja...), što će im uz ocjenu i znanje biti oblik priznavanja rada. Dobivenim potvrdama nakon održavanja ŽSVa, nastavnici stječu bodove za napredovanja u struci.

Dugoročni utjecaj projekta na školu i osoblje škole očitovat će se u uvrštavanju novonaučenih znanja u školski kurikulum i nastavni plan i program u svrhu poboljšanja kvalitete provedbe naših obrazovnih programa. Po završetku mobilnosti započet ćemo novi međunarodni eTwinning projekta s partnerima pronađenim na mobilnostima. Dio je strateškog plana škole sudjelovanje u partnerstvima u okviru programa Erasmus+ te intenzivnija online komunikacija s javnošću. Ostvarene mobilnosti nastavnika po različitim dijelovima Europe i suradnjom s kolegama iz različitih zemalja te održavanjem kontakata i razmjenom iskustva te mogućim partnerstvima na projektima donosi se europska dimenzija u školu. Škola postaje e-škola.

 

Pratite nas na našoj facebook stranici:

https://www.facebook.com/the21stcenturyclassroom.ssbjj.zapresic/

eTwinning platformi:


Službeni logo projekta (JPG)

Lokalna zajednica redovito je informirana u događanjima vezanim uz rad škole i projekta (PDF)


Objavio : admin, 25.11.2017 11:37
spacer spacer
 
Strani jezik
 
 
spacer spacer
 
Povijest
 
 
Digital learning using the paradigm of cultural heritage environment of Rhodes


Objavio : admin, 22.11.2017 11:29
spacer spacer
 
Matematika
 
 
spacer spacer
 
Uprava škole – School Leadership
 
 
Objavio : admin, 20.11.2017 22:00
spacer spacer
    Arhiva : [0]
e-Dnevnik

Pravilnik

Pravilnik o izradbi i obrani zavrsnog rada možete preuzeti OVDJE.

Udžbenici

Konačne liste odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava prema odabiru stručnih aktiva u školama možete preuzeti

OVDJE_2019_v3

Državna Matura

Informacije od državnoj maturi možete naći OVDJE

 

Završni rad

Upute za izradbu i obranu završnog rada OVDJE.

Poslovnik o radu školskog prosudbenog povjerenstva i povjerenstva za obranu završnog rada. OVDJE

Milenijska fotka

Veća verzija OVDJE

Školski kurikulum

Školski kurikulum za šk.god. 2016./2017. daje pregled izborne nastave, izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti, stručnih posjeta i ekskurzija, te posebnih projekata naše škole. Preuzeti ga možete na linku ispod.

sk_2019/2020_v1

Godišnji plan i program rada 2019 -2020 v3

Školski preventivni program

Lektira

Popis lektire nalazi se na knjižnici!

Informacije

Termini informacija razrednika
nalaze se

otvori

Otvoreni sati

Termini otvorenih sata

otvori

Prijevoz

 Dokumenti i obrasci za prijevoz 09 2019
(PREUZMI 04.09.2019)