skola
izbornik
spacer
image
spacer
image
spacer
aeht image
spacer
icm
spacer
etwinning
 
 
Rezultati međužupanijskih i županijskih natjecanja
zoom
 

Na Međužupanijskom natjecanju iz filozofije 5. ožujka u Vrbovcu sudjelovale su Martina Rajaković i Maja Trbušić iz 4. b. Učenica Maja Trbušić osvojila je 1. mjesto i plasirala se na Državno natjecanje. Martina Rajaković osvojila je 6. mjesto. Mentorica, Željka Winkler, prof.

Županijsko natjecanje u poznavanju hrvatskog jezika opet se pokazalo uspješnim. Učenica Ivana Verveger, 1.b osvojila je 2. mjesto, Matea Tišlar, 3.b također 2. mjesto, Gabrijela Kapetanović, 4.a, 4. mjesto. Sudjelovale su još i Maja Kelemen, 3.b i Ana Ivančić, 4.a, osvojivši 6. i 7 mjesto. Mentorice su bile Ljiljana Kotarski, Nikolina Bratković Katnić i Mirna Franc, prof.

Na Županijskom natjecanju iz fizike učenik Ivo Ljubičić osvojio je odlično 3. mjesto. Mentor je Nikola Beg, prof.

Na Županijskom natjecanju iz matematike sudjelovalo je troje učenika, Ivan Šamec, Mislav Štih i Filip Brkić iz 1.a. Ivan Šamec, 1.b osvojio je 3. mjesto. Mentor je Vedrana Đoković, prof.

Županijsko natjecanje iz kemije održano je 2. ožujka u Dubravi kraj Vrbovca. Natjecanju je pristupilo četvero naših učenika. Karlo Kožina, 1.a osvojio je 3. mjesto, Ivan Suša, 2.a, 4. mjesto, Matea Kovačić, 3.a osvojila je 2. mjesto i Viktorija Tunjić, 3.a, 6. mjesto. Mentorica je Melita Hanzir Gruden.

Na Županijskom natjecanju iz biologije postigli smo velik uspjeh! Danijel Beč i Ivan Šamec, obojica iz 1.b razreda, postali su županijski prvaci podijelivši 1. mjesto. Jana Blažanović, 2.a osvojila je 2. mjesto, a Jure Zadravec 2.b, 3. mjesto. U kategoriji trećih razreda Matea Kovačić, 3.a osvojila je također 1. mjesto, a Viktorija Tunjić, 3.a, 4. mjesto. Mentorica je Željka Gašpert, prof. Očito je da su Matea i Viktorija buduće znanstvenice sudeći po rezultatima iz bilogije i kemije.

Županijsko natjecanje iz vjeronauka održano je 29. siječnja u Velikoj Gorici. Natjecanje je ekipnog tipa pa je naša ekipa (Ivan Fražić, 2.d, Tin Skok, 1.d, Tomislav Kolar, 1.h i Luka Križan, 1.d) osvojila 5. mjesto. Mentorica je Brernarda Majstorović, dipl. kateheta.

And last but not least, što bi naši jezičari rekli, natjecanje iz engleskog i njemačkog jezika. Učenici mentorice Carolyn Lozić, prof. Luka Pandžić, 4.d i Matija Obranković, 2.d osvojili su 2. odnosno 4. mjesto. Pavle Pertrušić, 4.b osvojio je 5. mjesto, Ivan Škoro, 2.e osvojio je 6. mjesto, a Juraj Bezuh, 2.a, 3. mjesto. Njihove mentorice su Veljana Matić, Cornelia Džepina-Burić i Helga Kraljik.

I naši Nijemci postigli su izvrstan uspjeh na Županijskom natjecanju. Učenik Filip Stanić, 3.b osvojio je 1. mjesto, a Ana Pilipović, 3.b, 2. mjesto, mentor Anto Semunović, prof. Učenik mentorice Adriane Mastelić, Ivan Kosovec, 3.a osvojio je 4. mjesto.

Objavio : admin, 17.04.2010 09:45
   
e-Dnevnik

Pravilnik

Pravilnik o izradbi i obrani zavrsnog rada možete preuzeti OVDJE.

Udžbenici

Konačne liste odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava prema odabiru stručnih aktiva u školama možete preuzeti

OVDJE_2019_v3

Državna Matura

Informacije od državnoj maturi možete naći OVDJE

 

Završni rad

Upute za izradbu i obranu završnog rada OVDJE.

Poslovnik o radu školskog prosudbenog povjerenstva i povjerenstva za obranu završnog rada. OVDJE

Milenijska fotka

Veća verzija OVDJE

Školski kurikulum

Školski kurikulum za šk.god. 2016./2017. daje pregled izborne nastave, izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti, stručnih posjeta i ekskurzija, te posebnih projekata naše škole. Preuzeti ga možete na linku ispod.

sk_2019/2020_v1

Godišnji plan i program rada 2019 -2020 v3

Školski preventivni program

Lektira

Popis lektire nalazi se na knjižnici!

Informacije

Termini informacija razrednika
nalaze se

otvori

Otvoreni sati

Termini otvorenih sata

otvori

Prijevoz

 Dokumenti i obrasci za prijevoz 09 2019
(PREUZMI 04.09.2019)