skola
izbornik
spacer
image
spacer
image
spacer
aeht image
spacer
icm
spacer
etwinning
 
 
Učenik SŠBJJ postao eTwinning ambasador!
zoom
 

Srednja škola Ban Josip Jelačić, osim što nosi titulu eTwinnig škole te sudjeluje u brojnim europskim projektima,  može se pohvaliti i titulom učenika eTwinning ambasadora. 

Mihovil Grubišić, učenik 3.b razreda pod mentorstvom je profesorice Slavice Gojević u okviru natječaja Agencije za mobilnost i programe Europske unije za učenike srednjih škola izradio rad na zadanu temu klimatskih promjena koji mu je priskrbio titulu ovogodišnjeg učeničkog eTwinning ambasadora u Hrvatskoj, koju će obnašati do lipnja 2021. godine. Naime, eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+ i predstavlja zajednicu škola u Europi te platformu za odgojno-obrazovne djelatnike. Riječ je portalu namijenjenom međunarodnoj suradnji i usavršavanju profesora gdje članovi mogu komunicirati, surađivati, razmjenjivati znanja te razvijati međunarodne projekte u koje su uključeni njihovi učenici.

Cilj natječaja bio je odabrati učenika koji će surađivati s Agencijom i Nacionalnom službom za podršku, promicati međunarodne projekte te potaknuti vršnjake na sudjelovanje u istima. Mihovil je zasluženu titulu priskrbio  stvaranjem videozapisa u na temu učitelja/nastavnika budućnosti te esejem na temu klimatskih promjena.

Od učenika ambasadora očekuje se suradnja s Nacionalnom službom za podršku eTwinningu u vidu promidžbe eTwinninga. Ambasador će u pratnji svog mentora gostovati na eTwinning edukacijskim i promotivnim aktivnostima u organizaciji Nacionalne službe za podršku eTwinningu, Ministarstva znanosti i obrazovanja i/ili Europske komisije, a u skladu sa svojim mogućnostima i obvezama.

Učenici ambasadori ostvaruju pravo na jedno europsko eTwinning događanje godišnje u pratnji svog mentora, a ove godine to će biti međunarodna eTwinning  konferencija u listopadu 2020. godine u Ateni.

 

Objavio : admin, 11.03.2020 13:44
   
e-Dnevnik

Pravilnik

Pravilnik o izradbi i obrani zavrsnog rada možete preuzeti OVDJE.

Udžbenici

Konačne liste odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava prema odabiru stručnih aktiva u školama možete preuzeti

OVDJE_2020_v3

Državna Matura

Informacije od državnoj maturi možete naći OVDJE

 

Završni rad

Upute za izradbu i obranu završnog rada OVDJE.

Poslovnik o radu školskog prosudbenog povjerenstva i povjerenstva za obranu završnog rada. OVDJE

Milenijska fotka

Veća verzija OVDJE

Školski kurikulum

Školski kurikulum za šk.god. 2016./2017. daje pregled izborne nastave, izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti, stručnih posjeta i ekskurzija, te posebnih projekata naše škole. Preuzeti ga možete na linku ispod.

sk_2019/2020_v1

Godišnji plan i program rada 2019 -2020 v3

Školski preventivni program

Lektira

Popis lektire nalazi se na knjižnici!

Informacije

Termini informacija razrednika
nalaze se

otvori

Otvoreni sati

Termini otvorenih sata

otvori

Prijevoz

 Dokumenti i obrasci za prijevoz 09 2019
(PREUZMI 03.09.2020)