skola
izbornik
spacer
image
spacer
image
spacer
aeht image
spacer
icm
spacer
etwinning
spacer
etwinning
spacer
industrija 4.0
 
 
Prvo mjesto - nogomet
zoom
 

Nogometna ekipa naše škole osvojila je prvo mjesto na Županijskom natjecanju koje se održalo 4. ožujka 2010. godine u Srednjoj školi Jastrebarsko!

Do osvajanja titule županijskog pobjednika nije bilo lagano doći, ali naši su dečki dali sve od sebe – i uspjeli! U prvoj utakmici u skupini pobijedili smo ekipu Ivanića sa 2:0 sjajnim golovima Nikole Cingulina. To je omogućilo da se u polufinalu sastanemo s pobjednikom druge utakmice u skupini, ekipom Samobora. Ovdje su u uzbudljivoj utakmici pobjedničke golove za ukupnih 3:2 postigli Antun Strjački, Armin Adilović i opet Nikola Cingulin. Ta pobjeda omogućila nam je susret u finalu, s pobjednikom druge skupine – domaćom ekipom Jastrebarskog. U tvrdoj utakmici dostojnoj finala (do 23. minute bilo je 0:0!) domaćini nošeni publikom pokleknuli su prvi puta u 24. minuti kada je naš Antun Prekpalaj postigao svoj prvijenac na turniru. Tada nam se otvorilo pa je već u 27. minuti naš najbolji strijelac na turniru N. Cingulin povećao vodstvo na 2:0. Domaćini više nemaju što izgubiti, otvaraju se i to, samo minutu kasnije, kažnjava Krešimir Rašić. Minutu prije kraja Jastrebarsko golom nakon kaznenog udarca ublažava poraz, ali našu zasluženu pobjedu više nisu mogli ugroziti pa je nakon konačnog sučevog zvižduka profesor Hrvoje Matanović završio na rukama svojih igrača.


Konačna pobjeda je plod prije svega ujednačene kvalitete i uigranosti cijele ekipe, ali i dobrog vođenja profesora, izrazito raspoloženih golmana (Matej Delač je branio prve dvije utakmice, ali Šime Anzulović u finalu nije bio ništa slabiji), korektnog suđenja, a bilo je i ponešto sreće koja nas je na prethodnim nogometnim turnirima često zaobilazila u širokom luku.
U iščekivanju datuma i mjesta održavanja poluzavršnice državnog natjecanja.

ČESTITAMO!!!

ZA FOTKE POGLEDAJTE GALERIJU !

Objavio : pticar, 07.03.2010 20:07
   
Virtualna šetnja

Učenička zadruga

Višejezičnost

STEAM WEB

E-potvrde

SSBJJ @ srednja.hr

e-Dnevnik

Pravilnik

Pravilnik o izradbi i obrani zavrsnog rada možete preuzeti OVDJE.

Udžbenici

Konačne liste odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava prema odabiru stručnih aktiva u školama možete preuzeti

OVDJE_2021_v3

Državna Matura

Informacije od državnoj maturi možete naći OVDJE

 

Završni rad

Upute za izradbu i obranu završnog rada OVDJE.

Poslovnik o radu školskog prosudbenog povjerenstva i povjerenstva za obranu završnog rada. OVDJE

Milenijska fotka

Veća verzija OVDJE

Školski kurikulum

Školski kurikulum daje pregled izborne nastave, izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti, stručnih posjeta i ekskurzija, te posebnih projekata naše škole. Preuzeti ga možete na linku ispod.

sk_2021/2022_v1

Godišnji plan i program rada 2021 -2022 v1

Školski preventivni program

Lektira

Popis lektire nalazi se na knjižnici!

Informacije

Termini informacija razrednika
nalaze se

otvori

Otvoreni sati

Termini otvorenih sata

otvori

Prijevoz

 Dokumenti i obrasci za prijevoz
(PREUZMI 01.09.2021)