skola
izbornik
spacer
image
spacer
image
spacer
aeht image
spacer
icm
spacer
etwinning
 
 
SŠ Ban Josip Jelačić športska velesila Zagrebačke županije
zoom
 

Športski školski klub „Ban“ najuspješnije športsko školsko društvo srednjih škola Zagrebačke županije u 2009. godini.

Kada je prije nepunih sedam godina Srednja škola „Ban Josip Jelačić“ otvorila vrata prvim učenicima zaprešićkog kraja, teško je netko mogao predvidjeti strelovit uspjeh ove strateški najznačajnije obrazovne ustanove grada. Ni najveći optimisti nisu mogli anticipirati stotinjak županijskih prvaka u različitim natjecanjima znanja: hrvatskom jeziku, matematici, stranim jezicima, povijesti, geografiji, biologiji, filozofiji, logici, knjigovodstvu itd. i vještina: slastičarastvo, kuharstvo, trgovinsko poslovanje. Još je manje vjerojatno bilo da će u svega nekoliko školskih godina rada škola postati dio odabranih obrazovnih instutucija i iznjedriti i nekoliko državnih prvaka iz engleskog jezika i slastičarstva i redovno sudjelovati na državnoj smotri „Lidrano“ s literarnim radovima, novinarskim uradcima i školskim listom.

Najnovija vijest o izboru Športskog školskog društva „Ban“ od strane Županijskog školskog saveza Zagrebačke županije za najuspješnije športsko društvo prvorazredna je senzacija, jer se takva i slična priznanja primaju za višegodišnji rad i zalaganje u području školskog športa. Ipak, uvaži li se činjenica da je ŠŠD „Ban“ kao niti jedno športsko društvo u Županiji promicalo šport u školi, što pokazuje daleko najveći broj sudionika iz zaprešićke škole u svim športskim natjecanjima, te podatak o osvojenim prvim mjestima u Županiji iz muškog rukometa, ženske košarke, malog nogometa, tenisa, onda je jasno da je priznanje došlo u prave ruke.

Cijela ceremonija dodijele nagrada i priznanja u školskom športu Zagrebačke županije za 2009. održana je 10. prosinca 2009. u O.Š. Bogumil Toni u Samoboru, a nagradu je u ime Županije voditeljici ŠŠD „Ban“ Bore Kolaj, prof. uručio predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan.

Kliknite na sliku za veću verziju.

Objavio : master, 16.12.2009 12:52
   
e-Dnevnik

Pravilnik

Pravilnik o izradbi i obrani zavrsnog rada možete preuzeti OVDJE.

Udžbenici

Konačne liste odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava prema odabiru stručnih aktiva u školama možete preuzeti

OVDJE_2019_v3

Državna Matura

Informacije od državnoj maturi možete naći OVDJE

 

Završni rad

Upute za izradbu i obranu završnog rada OVDJE.

Poslovnik o radu školskog prosudbenog povjerenstva i povjerenstva za obranu završnog rada. OVDJE

Milenijska fotka

Veća verzija OVDJE

Školski kurikulum

Školski kurikulum za šk.god. 2016./2017. daje pregled izborne nastave, izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti, stručnih posjeta i ekskurzija, te posebnih projekata naše škole. Preuzeti ga možete na linku ispod.

sk_2019/2020_v1

Godišnji plan i program rada 2019 -2020 v3

Školski preventivni program

Lektira

Popis lektire nalazi se na knjižnici!

Informacije

Termini informacija razrednika
nalaze se

otvori

Otvoreni sati

Termini otvorenih sata

otvori

Prijevoz

 Dokumenti i obrasci za prijevoz 09 2019
(PREUZMI 04.09.2019)