skola
izbornik
spacer
image
spacer
image
spacer
aeht image
spacer
icm
spacer
etwinning
 
 
Međunarodni gospodarski sajam
zoom
 

Uz Dan škole, 16. listopada, naše učenice frizerskog usmjerenja uspješno su sudjelovale na Međunarodnom gospodarskom sajmu, 16. – 18. listopada, održanom u sportskoj dvorani naše škole…

Fotografije možete pronaći u galeriji slika !!

 

Brojni posjetitelji ovogodišnjeg gospodarskog sajma nisu samo razgledavali, kupovali ili sklapali poslove, imali su prilike i uljepšavati se!

Uz poznate i priznate obrtnike, odmah blizu ulaza, gužva je bila oko malenog štanda naše škole gdje su učenice 2. g i 3. g razreda oblikovale frizure svim zainteresiranim posjetiteljima/cama! Bez plaćanja ikakve naknade, osim frizura, zadovoljni sugrađani/ke, ukoliko su bili/e zainteresirani/e dobili/e su i savjete oko njege kose, analize kose i vlasišta, kao i preporuke za, sukladno obliku lica, tip frizure.

U subotu i nedjelju naše učenice sudjelovale su na i reviji: mogli smo pogledati niz prekrasnih svečanih i dnevnih frizura, a uz sponzorstvo Sposabelle , odjevene u vjenčanice, oduševljeni posjetitelji/ce uživali su i u čudesnim svečanim frizurama. Svoje znanje, vještinu i umijeće koje su pokazale, naše učenice stekle su ne samo u redovnom obrazovanju i praksi, u školi i frizerskim salonima, već i polazeći mnoge seminare i stručno usavršavanje izvan škole.

U organizaciji stručne učiteljice frizerstva Gordane Huzak, sudjelovanje na sajmu omogućila je Obrtnička komora Zagreb, a preparate za njegu i stiliziranje kose sponzorirao je Keune.

Objavio : master, 21.10.2009 19:31
   
e-Dnevnik

Pravilnik

Pravilnik o izradbi i obrani zavrsnog rada možete preuzeti OVDJE.

Udžbenici

Konačne liste odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava prema odabiru stručnih aktiva u školama možete preuzeti

OVDJE_2019_v3

Državna Matura

Informacije od državnoj maturi možete naći OVDJE

 

Završni rad

Upute za izradbu i obranu završnog rada OVDJE.

Poslovnik o radu školskog prosudbenog povjerenstva i povjerenstva za obranu završnog rada. OVDJE

Milenijska fotka

Veća verzija OVDJE

Školski kurikulum

Školski kurikulum za šk.god. 2016./2017. daje pregled izborne nastave, izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti, stručnih posjeta i ekskurzija, te posebnih projekata naše škole. Preuzeti ga možete na linku ispod.

sk_2019/2020_v1

Godišnji plan i program rada 2019 -2020 v3

Školski preventivni program

Lektira

Popis lektire nalazi se na knjižnici!

Informacije

Termini informacija razrednika
nalaze se

otvori

Otvoreni sati

Termini otvorenih sata

otvori

Prijevoz

 Dokumenti i obrasci za prijevoz 09 2019
(PREUZMI 04.09.2019)