skola
izbornik
spacer
image
spacer
image
spacer
aeht image
spacer
icm
spacer
etwinning
 
 
Terenska nastava u Zagrebu
zoom
 

U utorak, 11. prosinca 2012., u pratnji profesorice Zvonimire Špoljar i Marije Bažulić uputili smo se na terensku nastavu u Zagreb. Prvo smo posjetili Nacionalnu i sveučilišnu knjižnicu. Tamo smo dobili najbitnije informacije o knjižnici- što se sve može posuditi, tko sve može biti član i jedna od knjižničarki nas je provela kroz cijelu knjižnicu kako bismo se kasnije, kao studenti, mogli lakše snalaziti u njoj. Također smo posjetili dio knjižnice koji sadrži zbirku rukopisa i starih knjiga. Tamo smo mogli vidjeti  pisma Miroslava Krleže i njegove supruge Bele  i njegove originalne rukopise.

Nakon posjeta knjižnici zaputili smo se u dom Miroslava Krleže koji se nalazi na Gvozdu 23. Krleža i njegova supruga Bela tamo su živjeli više od trideset godina. Njihov stan prepun je slika i umjetnina, a  unutra se nalazi prava mala biblioteka- Krleža je imao više od 4.000 knjiga. Saznali smo i mnoge zanimljivosti, kao npr. da su Miroslav i Bela imali odvojene spavaće sobe.

Za kraj nam je ostao posjet Muzeju grada Zagreba. U njemu je prikazana prošlost grada Zagreba od prapovijesti do danas.  Svako povijesno razdoblje rekonstruirano je specifičnim predmetima tog doba. Nama su najveću pažnju zaokupili predmeti iz novije povijesti- prvi telefoni, televizori, prekrasne haljine i kostimi te mnoge druge stvari.

Tena Maričić, 4.d

Objavio : admin, 28.12.2012 02:34
   
e-Dnevnik

Pravilnik

Pravilnik o izradbi i obrani zavrsnog rada možete preuzeti OVDJE.

Udžbenici

Konačne liste odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava prema odabiru stručnih aktiva u školama možete preuzeti

OVDJE_2019_v3

Državna Matura

Informacije od državnoj maturi možete naći OVDJE

 

Završni rad

Upute za izradbu i obranu završnog rada OVDJE.

Poslovnik o radu školskog prosudbenog povjerenstva i povjerenstva za obranu završnog rada. OVDJE

Milenijska fotka

Veća verzija OVDJE

Školski kurikulum

Školski kurikulum za šk.god. 2016./2017. daje pregled izborne nastave, izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti, stručnih posjeta i ekskurzija, te posebnih projekata naše škole. Preuzeti ga možete na linku ispod.

sk_2019/2020_v1

Godišnji plan i program rada 2019 -2020 v3

Školski preventivni program

Lektira

Popis lektire nalazi se na knjižnici!

Informacije

Termini informacija razrednika
nalaze se

otvori

Otvoreni sati

Termini otvorenih sata

otvori

Prijevoz

 Dokumenti i obrasci za prijevoz 09 2019
(PREUZMI 04.09.2019)